gototopgototop
ENG


  O nama
  Projekti
  Usluge
  Socijalno stanovanje u
  zaštićenim uslovima
  Publikacije
  Vesti
  Podrška i partnerstvo
  Foto galerija
  Video galerija
  Linkovi
  Kontakt
11.4.2016 - ODRŽANA VOLONTERSKA AKCIJA SAĐENJA CVEĆA U ŠAPCU

Zasadi cvet icoDana 11. aprila 2016. godine, održana je volonterska akcija sađenja cveća, ispred novoizgrađenog objekta za socijalno stanovanje u zašticenim uslovima u Šapcu, pod nazivom “Zasadi cvet, poželi dobrodošlicu”. Akciju je organizovao Hausing centar, uz podršku Grada Šapca i Centra za socijalni rad Šabac, a u njoj su učestvovali budući stanovnici novog objekta, korisnici dnevnog centra Caritas kao i saradnici iz gradsko uprave i Centra za socijalni rad.

Ceo događaj je protekao u prijateljskoj i radosnoj atmosferi, a budući korisnici objekta za socijalno stanovanje u zašticenim uslovima u Šapcu imali su priliku da se upoznaju sa svojim komšijama i da sađenjem cveća ulepšaju ambijent ispred novih domova.

Pozivu Hausing Centra odazvalo se ukupno 38 učesnika. Zasađeno je oko 200 sadnica ukrasnog sezonskog cveca. Članovi Hausing Centra su takođe bili aktivni učesnici ovog događaja. Akcija je omogućena finansijskim sredstvima Evropske unije, iz projekta “Podrška u zatvaranju kolektivnih centara kroz unapređenje uslova života izbeglica, interno raseljenih lica i povratnika koji finansira Delegacija Evropske unije u Srbiji” koji sprovodi Hausing Centar.

IPA12-official-HC-IDC-Sabac-Srp

 
wha2014 
lista
 
hc tweet
 
Facebook Badge
 
yt-button
 
tenderi-ico
 
HC clip S
 
hck ico rs
 
WHA-14-15-Banner
 
IPA2012
baner pomoc poplave srp
  Sagradimodom
pairs logo
 
kirs logo srp
 
alt
 
alt
 
alt
 
Vodic
 
Publikacija
 
Licne price