gototopgototop
ENG  O nama
  Projekti
  Usluge
  Socijalno stanovanje u
  zaštićenim uslovima
  Publikacije
  Vesti
  Podrška i partnerstvo
  Foto galerija
  Video galerija
  Linkovi
  Kontakt
14.9.2015 - 4 VOLONTERKE OD NEDAVNO DEO HC TIMA

OB-icoHausing Centar sa ponosom objavljuje da je u tim primio 4 studentkinje arhitekture koje će tokom septembra i oktobra 2015. učestvovati u realizaciji projekta “Nastavak podrške u obnovi kuća i ekonomskoj revitalizaciji poplavljenih područja u Srbiji” koji sprovodi organizacija ASB u partnerstvu sa Hausing Centrom, Inicijativom za razvoj i saradnju i Fondacijom Ana i Vlade Divac, a finansira ga Evropska Unija kroz Program pomoći Evropske unije poplavljenim područjima u Srbiji.

Od više zainteresovanih izabrane su 4 devojke koje su pokazale najizraženiju motivaciju za oblast humanitarnog rada i socijalnih intervencija u polju stanovanja. Volonterke prate HC arhitekte u terenskim obilascima oštećenih kuća, učestvuju u snimanju objekata, izradi crteža oštećenih objekata i tehničkih izveštaja kao i u uređivanju fotodokumentacije.

Angažman na ovom projektu volonterkama će pružiti mogućnost za sticanje dragocenog profesionalnog iskustva ali i jedinstvenu priliku da iskuse solidarnost i pomognu porodicama pogođenim prirodnom katastrofom.

Zahvaljujemo se volonterkama na optimizmu i energiji kojom su obogatile rad HC tima.

Logo projekta

 
wha2014 
lista
 
hc tweet
 
Facebook Badge
 
yt-button
 
tenderi-ico
 
HC clip S
 
hck ico rs
 
WHA-14-15-Banner
 
IPA2012
baner pomoc poplave srp
  Sagradimodom
pairs logo
 
kirs logo srp
 
alt
 
alt
 
alt
 
Vodic
 
Publikacija
 
Licne price