gototopgototop
ENG


  O nama
  Projekti
  Usluge
  Socijalno stanovanje u
  zaštićenim uslovima
  Publikacije
  Vesti
  Podrška i partnerstvo
  Foto galerija
  Video galerija
  Linkovi
  Kontakt
26.6.2014 - OBJAVLJEN OGLAS ZA DODELU MONTAŽNIH KUĆA U BUJANOVCU U OKVIRU PROJEKTA IPA12

fotografija prikazuje skup na kojoj je prezentovan programU okviru projekta „Podrška poboljšanju uslova života prisilnih migranata u Srbiji i zatvaranje kolektivnih centara“ koji Hausing Centar sprovodi u partnerstvu sa organizacijom IDC i saradnji sa opštinom Bujanovac i Komesarijatom za izbeglice i migracije Republike Srbije, 26. juna 2014. objavljen je Oglas

za dodelu montažnih kuća u Bujanovcu. Oglas je objavljen na oglasnim tablama kolektivnih centara Dečiji vrtić, Stara Ciglana i Salvatore, kao i na oglasnoj tabli opštine Bujanovac. Oglas je takođe emitovan na TV Bujanovac.

Oglas je namenjen svim zainteresovanim porodicama koje borave u nekom od kolektivnih centara na teritoriji opštine Bujanovac i koje poseduju plac u svom vlasništvu. Dokumentacija koja je potrebna kao i sama procedura podnošenja prijava detaljno je navedena u tekstu Oglasa. Rok za podnošenje prijava je 45 dana.
Po isteku roka za prijavu Komisija za izbor korisnika koja je osnovana u okviru projekta sastaće se i izvršiti pregled svih prijava. Nakon razmatranja prijava i prateće dokumentacije Komisija će napraviti selekciju korisnika za dodelu kuća i o tome doneti odluku koja će biti objavljena na isti način kao i Oglas.

Preuzmite tekst oglasa ovde pdfikonica

IPA12-official-HC-IDC-Srp

 
wha2014 
lista
 
hc tweet
 
Facebook Badge
 
yt-button
 
tenderi-ico
 
HC clip S
 
hck ico rs
 
WHA-14-15-Banner
 
IPA2012
baner pomoc poplave srp
  Sagradimodom
pairs logo
 
kirs logo srp
 
alt
 
alt
 
alt
 
Vodic
 
Publikacija
 
Licne price