gototopgototop
ENG
  O nama
  Projekti
  Usluge
  Socijalno stanovanje u
  zaštićenim uslovima
  Publikacije
  Vesti
  Podrška i partnerstvo
  Foto galerija
  Video galerija
  Linkovi
  Kontakt
27.5.2014 - “ZAJEDNO ZA DRUGE – KUĆA OD SRCA“

PG icoKomapanija Procter & Gamble je u okviru svog programa socijalno odgovornog poslovanja dodelila donaciju gradjevinskog materijala u vrednosti od 9.000 Evra socijalno i stambeno ugroženoj porodici Radojke Marković za završetak izgradnje stambenog objekta. Izbor porodice izvršen je u saradnji sa Hausing Centrom i Komesarijatom za izbeglice.

Radojka Marković, izbeglica, samohrana majka troje dece, dobila je donaciju kojom će završiti radove na stambenom objektu u Grmovcu u Dobanovcima kod Beograda čiju izgradnju je započela pre desetak godina i usled finansijske situacije nije uspela da završi. Sredstvima iz donacije na objektu će biti izgrađen ulazni trem, postavljen krov, izveden razvod vodovoda, kanalizacije i elektrike i svi završni gradjevinsko-zanatski radovi.

Hausing Centar je izradio projektnu dokumentaciju i specifikaciju gradjevinskog materijala i koordinira isporuku i ugradnju materijala. Inženjeri Hausing Centra će pratiti ugradnju materijala i svojim tehničkim savetima i angažovanjem doprineti da objekat bude izveden kvalitetno a donacija realizovana u skladu sa procedurama donatora.

Tokom juna će na objektu biti ogranizovan i volonterski dan za zaposlene u kompanijama Procter & Gamble i New Moment, koji će dodatno pomoći Radojki i njenoj porodici da što pre završe svoj stambeni objekat.

 

Logo-Zajedno-za-druge---kuca-od-srca

 
wha2014 
lista
 
hc tweet
 
Facebook Badge
 
yt-button
 
tenderi-ico
 
HC clip S
 
hck ico rs
 
WHA-14-15-Banner
 
IPA2012
baner pomoc poplave srp
  Sagradimodom
pairs logo
 
kirs logo srp
 
alt
 
alt
 
alt
 
Vodic
 
Publikacija
 
Licne price