gototopgototop
ENG


  O nama
  Projekti
  Usluge
  Socijalno stanovanje u
  zaštićenim uslovima
  Publikacije
  Vesti
  Podrška i partnerstvo
  Foto galerija
  Video galerija
  Linkovi
  Kontakt
21.12.2012 - ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA HAUSING CENTRA

ico skupstina 2012Saradnici i prijatelji Hausing Centra okupili su se u četvrtak 21. decembra 2012. godine u prostorijama Hausing Centra na redovnoj godišnjoj skupštini organizacije. Predsednica Hausing Centra Branislava Žarković podnela je izveštaj o radu u 2012. godini i izvestila o planovima za 2013. godinu. Po usvajanju izveštaja i živoj diskusiji o realizovanim projektima i budućim projektima, organizovan je prigodan koktel.

Godina 2012.je bila još jedna uspešna godina u radu Hausing Centra. Tokom 2012.godine izgrađeno je ukupno 68 stanova u zaštićenim uslovima u 4 opštine u Srbiji (Beograd, Vranje, Negotin, Kovin) u koje se uselilo 68 porodica sa ukupno 178 članova i time ostvarilo dostojanstvene uslove za život. Među novouseljenim stanarima su 152 lica koja su provela ukupno oko 1800 godina u kolektivnim centrima, odnosno u proseku po trećinu života. Među korisnicima ima dece koja su rođena u kolektivnim centrima i ceo svoj dosadašnji život provela u njima.

U 2012 godini Hausing Centar je učestvovao na brojnim izložbama, konferencijama, naučnim skupovima i okruglim stolovima na kojima je predstavljao svoj rad. Sprovedeno je obimno istraživanje o beskućništvu u Srbiji, prvo istraživanje o beskućništvu koje je u Srbiji sprovedeno do danas. Stvorena su nova partnerstva, a ojačana stara. Ciljevi Hausing Centra su sa svakim novim projektom dobijali svoju potvrdu.

 
wha2014Â
lista
 
hc tweet
 
Facebook Badge
 
yt-button
 
tenderi-ico
 
HC clip S
 
hck ico
Â
WHA-14-15-Banner
Â
IPA2012
baner pomoc poplave srp
 Sagradimodom
pairs logo
 
kirs logo srp
 
alt
 
alt
 
alt
 
Vodic
 
Publikacija
 
Licne price